ZP 2018: DBSK A – FC Vrchlabí 1:4

„A“ – přípravné utkání – 21.1.2018


FC VRCHLABÍ (krajský přebor) – DBSK 4:1 (1:1)


Branky: 14‘ Vynikal Petr

Sestava: Najman Jiří, Stránský Michal – Ježek Petr, Bíšek Vladimír, Holub Luděk, Novák Matouš, Tomíček Radek, Vynikal Petr, Šolc Tomáš, Merva Milan, Kasal Jakub, Hrdý Jan, Hercík Lukáš, Oudrnický Martin, Kalinka Martin, Bláha Pavel, Šolc Jakub


V prvním přípravném utkání nás prověřil soupeř z krajského přeboru. V krásném areálu vrchlabského stadiónu jsme v první půli hráli s domácími poměrně vyrovnanou partii, těsné obsazování hráčů, rychlý přechod do útoku a dobrá mezihra vedla k první brance utkání, kdy se ve 14‘. po centru Radka Tomíčka přímo z voleje trefil k tyči Petr Vynikal 0:1. V 16‘. po nedohraném souboji na polovině hřiště a následnému faulu v pokutovém území vyrovnalo Vrchlabí z penalty 1:1.

Druhá půle byla od některých hráčů, z pohledu plnění taktických pokynů, hodně slabá, díky tomu jsme chybovali, dostávali se pod tlak, za což nás domácí trestali. Do velké šance se dostal v 66‘. Radek Tomíček, ale sám před gólmanem netrefil bránu, v dalších slibných únicích byl Kuba Šolc, než stačil zakončit, o míč přišel. V utkání se ukázalo hlavně to, že hráči, kteří poctivě trénují a připravují se, zápasy se soupeři z vyšších soutěží v pohodě zvládají, bohužel ti, kteří z jakýchkoli důvodů tréninky vynechávají, nejsou pak na hřišti schopni plnit svoje úkoly a trápí se, ale to by se trápili i s týmem ze IV. třídy.

V sobotu 27.1. zajíždíme do Benátek na UMT, kde nás prověří od 10:00 Luštěnice, tým z I.A třídy.